Šifra nekretnine : 5204

Izdavanje 500 € - Stan
73.00 m22.5 SobeEG I/III  Štampaj
Lokacija: centar+ Ulica: Braće Jovanović+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 prazan 

Očaravajući stan koji će ispuniti sve vaše potrebe za komforom i udobnošću.Lux novogradnja,odmah useljiv stan.Uz stan ide i garaza.

U ponudi stan u Novogradnji u blizini centra Panceva. Stan se nalazi u blizini škole, vrtića, doma zdravlja, autobuskog stajališta, marketa, apoteka i sportskog centra.Stolarija je pvc renomiranog Nemackog proizvodjaca sedmokomorni profil , Blindirana ulazna vrata, granitna keramika prve klase, ugradni vodokotlici, sistem grejanja i hladjenja toplotne pumpe...

Svaka soba je dovoljno prostrana i osvetljena prirodnom svetlošću, pružajući prijatan ambijent.Kuhinjsko-dnevni prostor je dizajniran u otvorenom konceptu, Ova otvorena prostorija stvara osećaj prostranosti i svetlosti, pružajući prijatno iskustvo življenja.Zgrada poseduje energetski pasos sto doprinosi da troskovi grejanja i hladjenja budu minimalni.U prizemlju zgrade nalaze se garazno parking mesto.

Kontakt agenta Aleksandra 063360736

Agencijska provizija (od cene) 50%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

2.5 lux,mesecno placanje

2.5 | 54m2 | 570 €
Stan je izuzetno svetao, dvostrano orijentisan. Izolacija i grejanje su odlični, a stan ima i neograničenu toplu vodu (bojleri se ne koriste u celoj zgradi) Ispred zgrade nalaze se dva parkinga, te se mesto lako pronalazi i danju i noću. Zgrada je okružena zelenilom, igralištima za decu i parkovima. Povezanost sa gradom je odlična, kako automobilom, tako i linijama gradskog prevoza kojih je preko deset nadomak zgrade.Ono što ovaj stan izdvaja iz ponude je veliki broj dodatnih kvadrata i prostorija koje su na raspolaganju pored osnovnih 54m2. Stanu pripada podrumska prostorija u prizemlju zgrade, kao i dva hodnika i zajednička vešernica koje se na 6. spratu dele sa još samo jednim stanom. Prilikom renoviranja korišćeni su najkvalitetniji materijali. Nekretnina je osigurana.
Detaljnije