TERAZIJE, STROGI CENTAR, LUX, ODMAH USELJIV

Šifra nekretnine : 5313

Prodaja 229.000 € - Stan
52.00 m22.0 SobeCG IV/VI  Štampaj
Lokacija: Centar+ Ulica: Terazije+ Telefonskih linija: 1 

Nudimo vam dvosoban, kompletno i kvalitetno renoviran stan, u potpunosti kao novogradnja. U stanu je postavljena nova IKEA kuhinja sa svim elementima i ugrađenom tehnikom - frižider sa zamrzivačem, šporet, ugradna rerna, mašina za sudove, aspirator... Ova nekretnina se nalazi na početku Knez Mihailove ulice, na četvrtom spratu i od šest, u stambenoj zgradi sa CG i liftom.

Zgrada je salonskog tipa i kulturno dobro; posle Drugog svetskog rata su dograđena još dva sprata i mansarda. Ova nekretnina je u prvobitnom projektu i uknjižena je na grejnu površinu od 37m2, a pripojena mu je pripadajuća terasa te sada kvadratura ovog prostora ukupno mereno iznosi 52m2.

Stan je svetao, lepog rasporeda, funkcionalan i odmah useljiv, spreman za udoban život. Izuzetna lokacija omogućava lako kretanje kroz centar grada, do svih relevantnih kulturnih i ostalih važnih ustanova, kao i povezanost sa svim ostalim delovima grada. Nekretnina je vrlo pogodna i kao investicija, za izdavanje. Za svaku preporuku.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus
  • OPIS:Renovirano, Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

KOPITAREVA GRADINA lux renoviran, adaptibilan

3.0 | 93m2 | 270.000 €
U srcu Starog grada, na Kopitarevoj gradini koja je zašticeno kulturno dobro Beograda poznato po svojoj specifičnosti u strogom centru grada , na,150m od Radio Beograda, 500m od Skupštine, 400m od Skadarlije, 650m od Trga Republike, spada u izuzetnu gradsku centralnu lokaciju. Odličan stan, potpuno renoviran, dvostrano orijentisan, izvorno trosoban, adaptibilan u četvorosoban. Iznad stana je upotrebljiv tavanski prostor. Veoma lep stan sa otvorenim dnevnim boravkom. Velika pregradiva terasa . Nalazi se na četvrtom spratu salonske zgrade. U planu je ugradnja lifta. Lep, širok pogled na grad, a van gradske buke. Veoma je prijatan, svetao i prostran.. Sastoji se od ulaza, predsoblja, dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, velikog kupatila sa prozorom i dugačke terase. Stan za preporuku, ukupne površine 93m2 od čega je grejna površina 79m2 dok je terasa 14m2. Stan je uknjižen na prodavca i na kvadraturu od 71m2. Kupac placa proviziju 2%
Detaljnije