porodican stan na top lokaciji

Šifra nekretnine : 5267

Prodaja 185.000 € - Stan
84.00 m24.0 SobeEG II/III  Štampaj
Lokacija: Lion+ Ulica: Ravanička+ Telefonskih linija: 1 

Lion, Zvezdara,
Veoma funkcionalan stan sa velikom dnevnom sobom i velikom kuhinjom, dva kupatila, tri spavaće sobe . Drugi sprat i potkrovlje, stara gradnja, na zgradi je obnovljena fasada, zamenjena ulazna vrata i prozori, zamenjen strujni orman i osigurači i iznad stana zamenjen ceo krov, ugrađeni krovni Veluks prozori.
Alu PVC stolarija, štedljivo etažno grejanje, nov protočni bojler (stalna topla voda), prirodna ventilacija u oba kupatila, dvostrano orijentisan. Stan je uknjižen na 74 m2 zbog redukovanih površina (dnevna soba nešto niža od standarda, kosina u jednoj od spavaćih soba). Mereno od 84 m2. Dozvoljeno nadziđivanje još jednog nivoa (iznad predmetnog stana, ali i po dva nivoa iznad preostala dva stana pod ostala dva krova zgrade). Vlasnik 1/1.
Raspored: donji nivo – ulaz u stan, dnevna soba kuhinja i kupatilo; gornji nivo – izlaz na terasu, predsoblje, tri spavaće sobe i kupatilo.uknjizen na grejnu povrsinu 74m2 plus ima terasu od 15m2
U idealnom kraju, u neposrednoj blizini OŠ, vrtića, tramvajskog i trolejbuskog prevoza, Idee i Maksija, Petog parkić... Prikaz na mapi je informativnog karaktera.
Kupac placa proviziju 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • OPIS:Renovirano,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Hitno, Specijalna ponuda, Zamena
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Vračar, Vukov pomenik, Vojvode Šupljikca

3.5 | 87m2 | 245.000 €
Odličan salonski stan na Vračaru, u neposrednoj blizini Bulevara Kralja Aleksandra, preko puta opstine Zvezdara, u blizini Vukovog spomenika, Kalenic pijace i svih sadrzaja potrebnih za udoban zivot. Stan ima dva ulaza i funkcionalan raspored prostorija, sto pruza razne mogucnosti za adaptaciju. Iz centralnog salona ulazi se u dve velike spavace sobe. Hodnikom koji od salona vodi suprotno od spavacih soba stize se do kupatila sa prirodnom ventilacijom, ostave, kuhinje sa trpezarijom i terasom, kao i manje spavace tzv. devojacke sobe. Sve prostorije su komforne, pravilnih cetvrtastih oblika i svetle, sa velikim prozorima i visokim plafonima, Stan Ima dve terase od ukupno 3.5m2. Grejanje je na ta peci i očuvanu kaljevu peć u centralnom salonu koja je u funkciji, ali postoji mogucnost za uvodjenje centralnog grejanja. Stan je pogodan za stanovanje, kao i za poslovni prostor. Uknjižen je bez kvadrature. Po Rešenju o porezu na imovinu i priznanici Infostana stan ima 80m2, a merena površina stana je 87m
Detaljnije